Greenport Logistics

 

Nieuwe Trailers voor Greenport Logistics

Met de investering in een aantal trailers gaat Greenport Logistics het eigen logistieke sierteeltnetwerk verder uitbouwen. De nieuwe trailers zullen worden ingezet om de verbindingen tussen de vestigingen van het netwerk te optimaliseren. Inmiddels is Greenport Logistics ook actief met een box op veiling Rhein Maas.

Greenport Logistics ziet grote perspectieven in de Duitse markt. Erik de Vries van het netwerk constateert dat er sinds de start een forse groei is geboekt. "We organiseren inmiddels dagelijks pendelverkeer tussen het Duitse kwekersgebied rondom Kevelaer en de exporteurs in het Westland en Aalsmeer. Bovendien faciliteren we de aanvoer van Duitse kwekers aan de veiling in Nederland. Schiffer en Mercuur verzorgen rondom Rhein Maas de aan- en afvoer, Greenport Logistics voert de regie over deze productstromen.&quo

>> Lees verder

Top Interim en Project Management in transport & logistiek

Denkt u aan:

  • het professionaliseren van uw organisatie
  • de optimalisatie van interne processen
  • een betere afstemming in de supply chain
  • het opzetten van een nieuwe logistieke organisatie
  • het uitbreiden van uw logistieke netwerk

Dan is Erik de Vries de aangewezen specialist om dit traject te begeleiden. Als directeur van DailyFresh Logistics, Rotra Forwarding en Kalf Trans heeft hij al vele jaren ervaring met veranderprocessen. Deze variëren van verbetertrajecten in de financiële organisatie, interne logistiek en automatisering tot het ontwikkelen en uitrollen van een Europees versnetwerk voor groenten en fruit.

Erik de Vries +31 6 51 344 634, erik@mill-yard.nl

U kunt Erik de Vries direct inschakelen voor:

  • het voorbereiden en begeleiden van de realisatie van een nieuwe vestiging in een landelijk of Europees logistiek netwerk.
  • het maken van een professionaliseringsslag in uw organisatie, zowel bedrijfstechnisch, verkooptechnisch als organisatorisch.
  • het uitwerken en implementeren van winstverhogende logistieke concepten.
  • het verbeteren van de efficiëncy in uw financiële organisatie.
  • het ontwerpen en begeleiden van verbetertrajecten in de interne logistiek en ICT.

Op al deze gebieden biedt Mill-Yard Management u praktische oplossingen op basis van bewezen ervaring. Neem contact op en zet de eerste stap richting de optimalisatie van uw organisatie.

Een greep uit mijn werkervaring

DailyFresh Logistics

DailyFresh Logistics (DFL) is gespecialiseerd in de logistiek van groenten & fruit. Het bedrijf werd in 1998 opgericht als joint venture van Visbeen, Post Kogeko en Norfolkline. Ruim 60% van het Nederlandse exportvolume van groenten en fruit naar het Verenigd Koninkrijk wordt vervoerd door DFL, waar Erik de Vries in de periode juli 2005 tot juli 2009 actief is als managing director.


Europees versnetwerk

DailyFresh’ ambitie was het ontwikkelen van een Europees versnetwerk voor groenten en fruit. Het strategische plan om dit te verwezenlijken is door Erik de Vries uitgewerkt en uitgerold. Onder zijn leiding opent DFL in oktober 2006 een tweede consolidatiecentrum in Duinkerken. Om grip te krijgen op de Duitse distributie worden ein

>> Lees verder