Greenport Logistics

 

Nieuwe Trailers voor Greenport Logistics

Met de investering in een aantal trailers gaat Greenport Logistics het eigen logistieke sierteeltnetwerk verder uitbouwen. De nieuwe trailers zullen worden ingezet om de verbindingen tussen de vestigingen van het netwerk te optimaliseren. Inmiddels is Greenport Logistics ook actief met een box op veiling Rhein Maas.

Greenport Logistics ziet grote perspectieven in de Duitse markt. Erik de Vries van het netwerk constateert dat er sinds de start een forse groei is geboekt. "We organiseren inmiddels dagelijks pendelverkeer tussen het Duitse kwekersgebied rondom Kevelaer en de exporteurs in het Westland en Aalsmeer. Bovendien faciliteren we de aanvoer van Duitse kwekers aan de veiling in Nederland. Schiffer en Mercuur verzorgen rondom Rhein Maas de aan- en afvoer, Greenport Logistics voert de regie over deze productstromen.&quo

>> Lees verder

Top Interim en Project Management in transport & logistiek

Denkt u aan:

  • het professionaliseren van uw organisatie
  • de optimalisatie van interne processen
  • een betere afstemming in de supply chain
  • het opzetten van een nieuwe logistieke organisatie
  • het uitbreiden van uw logistieke netwerk

Dan is Erik de Vries de aangewezen specialist om dit traject te begeleiden. Als directeur van DailyFresh Logistics, Rotra Forwarding en Kalf Trans heeft hij al vele jaren ervaring met veranderprocessen. Deze variëren van verbetertrajecten in de financiële organisatie, interne logistiek en automatisering tot het ontwikkelen en uitrollen van een Europees versnetwerk voor groenten en fruit.

Erik de Vries +31 6 51 344 634, erik@mill-yard.nl

U kunt Erik de Vries direct inschakelen voor:

  • het voorbereiden en begeleiden van de realisatie van een nieuwe vestiging in een landelijk of Europees logistiek netwerk.
  • het maken van een professionaliseringsslag in uw organisatie, zowel bedrijfstechnisch, verkooptechnisch als organisatorisch.
  • het uitwerken en implementeren van winstverhogende logistieke concepten.
  • het verbeteren van de efficiëncy in uw financiële organisatie.
  • het ontwerpen en begeleiden van verbetertrajecten in de interne logistiek en ICT.

Op al deze gebieden biedt Mill-Yard Management u praktische oplossingen op basis van bewezen ervaring. Neem contact op en zet de eerste stap richting de optimalisatie van uw organisatie.

Een greep uit mijn werkervaring

Rotra Forwarding

Van een typische transportonderneming heeft familiebedrijf Rotra zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een logistiek dienstverlener. De diensten bestaan uit wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land plus warehousing, Value Added Services en Supply Chain Management. Van februari 2001 tot juli 2005 wordt Rotra geleid door Erik de Vries.


Professionaliseringsslag

De belangrijkste opgave in deze periode was het maken van een professionaliseringsslag over de volle breedte van het bedrijf: procestechnisch, verkooptechnisch en organisatorisch.

Samen met de implementatie van een nieuw automatiseringssysteem wordt de werkwijze van het workflowmanagement ge&ium

>> Lees verder