Greenport Logistics

 

Nieuwe Trailers voor Greenport Logistics

Met de investering in een aantal trailers gaat Greenport Logistics het eigen logistieke sierteeltnetwerk verder uitbouwen. De nieuwe trailers zullen worden ingezet om de verbindingen tussen de vestigingen van het netwerk te optimaliseren. Inmiddels is Greenport Logistics ook actief met een box op veiling Rhein Maas.

Greenport Logistics ziet grote perspectieven in de Duitse markt. Erik de Vries van het netwerk constateert dat er sinds de start een forse groei is geboekt. "We organiseren inmiddels dagelijks pendelverkeer tussen het Duitse kwekersgebied rondom Kevelaer en de exporteurs in het Westland en Aalsmeer. Bovendien faciliteren we de aanvoer van Duitse kwekers aan de veiling in Nederland. Schiffer en Mercuur verzorgen rondom Rhein Maas de aan- en afvoer, Greenport Logistics voert de regie over deze productstromen.&quo

>> Lees verder

Mill-Yard Management

Mill Yard Management is momenteel bezig met het voorbereiden van de realisatie van een vestiging/vertegenwoordiging in Venlo/Herongen, als onderdeel van het landelijk dekkend sierteeltnetwerk. De opdracht betreft marktonderzoek en de opbouw van een logistiek netwerk.
Een greep uit mijn werkervaring

Overige managementervaring

Fokker Aerostructures (Stork)

Bij Fokker Aerostructures BV (Stork) is Erik de Vries werkzaam als Financial Controller (van maart tot juli 1996.) Zijn eerste verantwoordelijkheid bestaat uit het ontvlechten van de boedel uit de gefailleerde onderneming Fokker Aircraft BV.


Fokker Aircraft

Bij Fokker Aircraft vervult Erik de Vries verschillende functies (van oktober 1991 tot maart 1996):

  • Financial Controller van het Eindlijnenbedrijf Schiphol
  • Deelnemer in de "Zentrale Nachwuchsgruppe", het Corporate Young Manager Programme van Daimler-Benz Aerospace.
    >> Lees verder